Imobil/ casa, functionalitate mixta, Gheorgheni

Cluj-Napoca, Gheorgheni

8 camere • 280 m2 • 310 m2 teren
mobilat complet

pret vanzare negociabil

730.000 € 720.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
8
Numar bucatarii
2
Numar bai
3
Parcare
nu
Beci
da
Gradina
da
Suprafata utila
280 m2
Suprafata construita
336 m2
Suprafata teren
310 m2
Front
35 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Caramida
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va ofera spre vanzare o casa/imobil cu functionaliatate mixta, situata in cartierul Gheorgheni.

Casa este construita pe o suprafata de teren de 310 mp si este pozitionata intr-o zona excelenta, la 10 min de mers pe jos de centrul orasului in cartierul Gheorgheni, aproape de magazine, piata agroalimentara, scoala, gradinita, parcuri si mijloace de transport in comun.

Constuctia este distribuita astfel:
*Pivnita de 16 mp;
*Parter unde se gasesc un spatiu comencial cu depozit si grup sanitar, un apartament cu un dormitor, un living, baie si bucatarie si un alt spatiu format din hol, baie si doua camere folosit actualmente pe post de cabinete (poate fi utilizat ca birouri, salon de masaj sau cosmetica , chiar si ca apartament de locuit).
*Etaj: apartamentul este format din: bucatarie, living, hol, baie, debara si 3 dormitoare cu suprafata totala de 110 mp
*Pod izolat , cu ferestre deja montate, pregatit pentru mansardare. suprafata totala de 110 mp.

Parterul a fost construt in anii 50 si are ziduri de caramida de 40 cm grosime. In anul 2018 casa a fost renovata in totalitate si s-au facut mai multe modificati inclusiv adaugarea etajului si a podului in acest format. Etajul este realizat prin metoda tiber-frame pe structura de lemn usoara si foarte bine izolata cu vata bazaltica.
Aceasta izolatie care a fost aplicata pe toata cladirea a dus la reducerea semnificativa a costurilor cu incalzirea.

La parter, incalzirea se realizeaza cu centrala termica pe gaz, iar la etaj printr-un sistem modern de incalzire electrica in pardoseala cu reglaj individual pe fiecare incapere. Costurile de exploatare a acestui sistem sunt cu aproximantiv 30-40% mai reduse decat varianta clasica de incalzire cu cetrala termica. Apartamenul este dotat si cu un aparat de aer conditionat.

Casa este in acest moment finisata modern cu gresie, faianta, parchet, geamuri termopan cu 3 straturi de sticla. Daca se doreste se poate vinde si cu mobilierul si o parte din electrocasnicele din dotare.

Spatiul comercial este in momentul de fata inchiriat (magazin outlet), iar vanzarea se poate face cu preluarea contractului de inchiriere.

In curtea pavata se pot parca doua autoturisme si este posibilitatea inchirierii de la primarie a doua spatii suplimentare.

Potrivita pentru o familie intreprinzatoare care doresta sa aiba o locuinta confortabila si spatiu suficient de desfasurare a unei activitati si eventual un venit suplimentar din inchirierea spatiului comercial.

Pentru mai multe detalii, va invitam cu drag la o discutie!

ID Proprietate - P39910
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC), Usi interior (Lemn)

Vecinatati si puncte de interes in zona

BT, Mega Image, Scoala Gimnaziala C-tin Brancusi

Amenajare strazi (Asfaltate, Betonate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1318
Actualizat: 2024-09-10 10:25:45