Vanzare Casa 6 camere, Turda

Turda

6 camere • 180 m2 • 458 m2 teren

pret vanzare negociabil

179.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
6
Numar bucatarii
2
Numar bai
3
Numar balcoane
1
Numar terase
1
Numar garaje
1
Parcare
da
Beci
da
Gradina
da
Suprafata utila
180 m2
Suprafata construita
274 m2
Suprafata teren
458 m2
Front
20 m
Struct. rezistenta
Beton
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Daca doresti o casa in Turda, intr-o zona linistita si aproape de centru, te invitam sa vizionezi aceasta casa dispusa pe 3 nivele S+P+M aflata intr-o zona linistita de case, la 5 minute de Parcul Tineretului.

Casa are 6 camere iar garajul voluminos poate fi transformat intr-o alta camera/ receptie sau altceva.
La subsol se afla o pivnita. La parter sunt 3 camere, garaj, baie si bucatarie, erajul avand alte 3 camere, baie, balcon si scara interioara. Aceste 2 nivele sunt momentan despartite la scara interioara de un zid dar acesta se poate inlatura pe viitor sau se poate lasa asa, alcatuind 2 apartamente cu intrari diferite.
Podul este voluminos putandu-se transforma in mansarda / camera de hobby sau impartit chiar in alte 2 camere, jumatate din acesta fiind folosit pentru depozit.

Locuinta este isolata interior, frumos mobilata, majoritatea mobilierului fiind din lemn masiv, dispune de panouri fotovoltaice instalate pe acoperis iar curentul ce nu se consuma se vinde. Deasemenea dispune de un teren de 458mp, avand curte in fata casei unde se pot parca 2 masini, o mica terasa/atelier cu wc de serviciu in lateral si in spatele casei aflandu-se un foisor voluminos cu gratar, o mica gradina pentru zarzavaturi si multe flori sau copaci ornamentali.

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati

ID Proprietate - P43236
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Usa intrare (Metal), Usi interior (Celulare, Sticla)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 331
Actualizat: 2024-07-25 16:08:12