Casa Spatioasa si Eleganta de 152 mp la Cheie in Chinteni, Cluj

Chinteni, Centru

5 camere • 152 m2 • 500 m2 teren
mobilat partial

pret vanzare

300.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
5
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar terase
1
Suprafata terase
23.00 mp
Numar garaje
1
Parcare
nu
Beci
nu
Gradina
nu
Suprafata utila
152 m2
Suprafata teren
500 m2
Etaj
1
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
2023
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va propune sa descoperiti aceasta casa deosebita de 152 mp, situata in Chinteni, Cluj – o oaza de confort si eleganta, gata sa va primeasca!

Aceasta proprietate noua, finalizata la cheie, se intinde pe un teren de 500 mp si are o amprenta la sol de 225 mp. Cu o suprafata utila de 152 mp distribuita pe doua nivele (76 mp per nivel), casa ofera spatiul perfect pentru o viata de familie linistita. Locuinta include 4 dormitoare primitoare, un living luminos, o bucatarie moderna, 3 bai complet utilate si 2 holuri, concepute pentru a optimiza fiecare colt de spatiu.

Echipata cu o centrala termica Viessmann si sistem de incalzire prin pardoseala, casa este eficienta energetic, mentinand costurile reduse in lunile reci. Feroneriile din tamplarie PVC Byron asigura un grad ridicat de izolatie termica si fonica.

Pentru confortul dumneavoastra, locuinta include un garaj de 21 mp, perfect pentru adapostirea masinii, si o terasa de 12 mp, ideala pentru relaxare in aer liber si intalniri cu familia sau prietenii.

Aceasta casa reprezinta combinatia ideala intre stil modern si functionalitate, oferindu-va tot ceea ce aveti nevoie pentru a va bucura de un camin confortabil si eficient.

Pentru a programa o vizionare sau pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Echipa Welt Imobiliare

ID Proprietate - P44116
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Usa intrare (PVC), Usi interior (Celulare)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 162
Actualizat: 2024-09-13 11:36:44