Casa Individuala Aiton | 181 mp utili| teren 1000 mp

Aiton

5 camere • 181 m2 • 1000 m2 teren

pret vanzare negociabil

339.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
5
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar terase
3
Suprafata terase
42.34 mp
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
181 m2
Suprafata construita
248 m2
Suprafata teren
1000 m2
Front
20.87 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
2024
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va prezinta o casa individuala deosebita, a carei frumusete este intregita de cadrul natural in care este pozitionata .
Construita pe doua niveluri, casa ofera confort si functionalitate , iar gradina generoasa este inca un atuu care transforma aceasta proprietate in universul perfect al unei familii
Cu o suprafata utila de 181 mp, pozitionata pe un teren de 1000 mp , proprietatea impresioneaza prin designul si locatia sa.
Interiorul casei este bine compartimentat, livingul si bucataria oferind un spatiu deschis si luminos, ideal pentru petrecerea timpului in familie sau pentru organizarea de evenimente sociale,avand iesire pe o terasa generoasa ,care face legatura cu gradina
Proprietatea este desfasurata pe 2 niveluri, configurata astfel:
Parter: living cu spatiu destinat diningului cu acces catre terasa de 25 mp, birou spatios, bucatarie , camera tehnica cu spatiu de depozitare, baie
Etaj: dormitor principal cu dressing si baie proprie, alte 2 dormitoare cu iesire pe o terasa de 9 mp si o baie amplasata pe hol ce la deserveste pe amandoua .
Se preda la stadiul finisat exterior, semifinisat interior, cu un strat de lavabil, incalzire in pardoseala, instalatii electrice si sanitare pe pozitii.
Executia excelenta a acestei case, perspectiva deosebita precum si suprafata mare, recomanda aceasta proprietate atat din punct de vedere al calitatii constructiei, cat si din cel al pretului pe unitatea de suprafata.
Daca doriti sa va mutati la casa cu gradina,in apropiere de oras, nu ratati aceasta ocazie!

ID Proprietate - P42922
Finisaje

Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate, Betonate)

Numar vizualizari: 373
Actualizat: 2024-09-06 09:10:15