Apartament frumos cu 2 camere in Zorilor ideal AirBnb, Booking

Cluj-Napoca, Zorilor

2 camere • 60 m2 • 1 baie • etaj parter/15 • decomandat
finisat • mobilat complet

pret vanzare negociabil

190.000 € 185.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Numar terase
1
Parcare
nu
Supr. construita
72 m2
Suprafata utila
60 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
parter/15
Construit cu
Caramida
An constructie
2022
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va propune un frumos apartament in cartierul Zorilor.

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, cu hol, living, bucatarie open space, dormitor si baie, avand o suprafata utila totala de 59,6 mp + 2 balcoane in suprafata totala de 17,2 mp. Este mobilat si utilat cu electrocasnice. Se poate folosi ca spatiu de locuit sau birou.
De asemenea, separat se poate achizitiona un loc de parcare subteran, in suprafata de 19,98 mp, cu 15.000 Euro.

Apartamentul este situat in blocul Scala de pe str. Frunzisului - 1 balcon, cel mai mare, de 11,73 mp, care corespunde livingului si bucatariei, este situat la parterul inalt, iar cel de-al doilea, de la dormitor, are vedere directa spre zona verde-parculet.

Imobilul este o constructie noua, finalizata in 2022, cu 15 etaje si 3 niveluri cu parcari subterane, dotat cu 2 lifturi, sistem de incalzire pe holul de acces interior, sistem de supraveghere video, video-interfoane, sistem de protectie automat contra incendiilor, etc.

Amenajarea apartamentului a fost proiectata de un arhitect designer, cu elemente de rigips si lumina LED. Mobilierul este din MDF si acopera o mare parte din pereti, fiind realizat conform proiectului. Bucataria este utilata cu frigider/congelator, masina de spalat vase, cuptor electric, plita cu inductie, hota telescopica - produse Electrolux.
Centrala termica este incorporata in mobilier, iar sistemul de incalzire este integrat in pardoseala. Racirea sau eventual incalzirea se poate face prin intermediul aerului conditionat.

Holul este lung si destul de lat, la intrare avem mobilier pe unul din pereti si o masina de spalat incorporata. Baia este moderna, personalizata, de calitate, cu dulap pentru depozitare diverse, oglinda luminata, banda LED, etc.
Dormitorul are unul din pereti acoperit cu mobilier-dressing cu multe rafturi si compartimentare, un pat de mijloc si 2 noptiere suspendate.

Iluminarea artificiala se face cu becuri LED economice. In apartament exista parchet in hol, dormitor si living, iar in baie si zona de bucatarie, gresie.

Usa de la intrare este metalica, iar in interior sunt usi albe de la Porta Doors. Tamplaria de aluminiu este de calitate.

Locatia este in dezvoltare, fiind aproape de magazinul LIDL. Intr-o perioada viitoare, in zona sensului giratoriu, se va construi si un complex comercial-mall.

Pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

Echipa Welt Imobiliare

ID Proprietate - P42805
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV, Telefon

Sistem de incalzire Centrala termica, Incalzire in pardoseala

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta, Lambriu), Podele (Parchet, Gresie), Usa intrare (Metal), Usi interior (Celulare)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Videointerfon, Lift, Spatii agrement), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Masina de spalat vase, TV, Cuptor microunde, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

USAMV, Spitalul Clinic de Recuperare,

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 615
Actualizat: 2024-09-11 12:03:58