Lakás 3 szobák eladó on Cluj-napoca, Zóna Centru

Cluj-Napoca, Centru

3 szobák • 119 m2 • 2 Fürdők száma • emelet manzárd/2 • semidecomandat
mobilat lux

eladási ár alkudható

349 000 €

Jellemzők
Ingatlan típusa
Lakás
Szobák száma
3
Konyhák száma
1
Fürdők száma
2
Erkélyek száma
2
Parkoló
nem
Beépített terület
150 m2
Hasznos terület
119 m2
Beosztás
Semidecomandat
Komfort
Marit
Emelet
manzárd/2
...épített
Tégla
Az apartman leírása

Egyedülálló lehetőséget kínálunk Önnek egy látványos lakás vásárlására Kolozsvár történelmi belvárosának szívében, mindössze egy percre a híres Union Square-től.

Ez az ultra-kifinomult apartman lenyűgöz a fényűző berendezésével, teljesen berendezett és a legmodernebb kényelmi felszerelésekkel felszerelt. Található benne tágas nappali, elegáns konyha, két igényes fürdőszoba, két előszoba, praktikus tároló helyiség, két kényelmes hálószoba és egy jól megvilágított iroda. A két teraszról lenyűgöző kilátás nyílik: az egyik a Union Square-re, a másik a festői Belvedere felé néz. Mindezeket a funkciókat pontosan úgy tanítják meg, mint a bemutató fotókon, garantálva a magas szintű kényelmet és esztétikát.

Lenyűgöző, 119 m²-es hasznos területtel és terasszal rendelkező apartman tágas és jól strukturált teret kínál. Az Old Centerben található otthon könnyű hozzáférést biztosít az összes városi szolgáltatáshoz. A kőhajításnyira található Unirii tér egy nyüzsgő központ, ahol számos étterem, kávézó, üzlet és különféle szórakozási lehetőségek nyüzsögnek. A tömegközlekedés gyors hozzáférése biztosítja a kényelmes utazást az egész városban.

Ez az ingatlan a stílus, a kényelem és az elhelyezkedés ideális fúzióját képviseli. Teljesen berendezett és felszerelt, csodálatos panorámával és verhetetlen elhelyezkedésével tökéletes azok számára, akik a város szívében szeretnének élni, élvezve a pezsgő városi élet minden előnyét.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze ezt a kivételes otthont! Várjuk a találkozást.

Ingatlan azonosítója - P43677
Közművek, Belső kialakítás

Általános közművek: Villanyáram, Víz, Gáz, Csatornázás

Fűtésrendszer Padlófűtés

Klimatizálás Légkondicionált

Belső kialakítás Parketta, Járólap, Lemosható fal, Beltéri ajtók

Felszereltség Gázóra

Megtekintések száma: 349
Frissítve: 2024-08-30 13:55:11