Lakás 2 szobák eladó on Floresti

Floresti, Zóna Vivo (Polus Center)

2 szobák • 53.35 m2 • 1 fürdőszoba • emelet 4/5 • semidecomandat
finisat • nemobilat

eladási ár

107 800 €

Jellemzők
Ingatlan típusa
Lakás
Szobák száma
2
Konyhák száma
1
Fürdők száma
1
Erkélyek száma
1
Parkoló
igen
Beépített terület
64 m2
Hasznos terület
53.35 m2
Beosztás
Semidecomandat
Emelet
4/5
...épített
Tégla
Építési év
2024
Az apartman leírása

A Welt Imobiliare egy új lakókomplexumban található, 1, 2 és 3 szobás lakásokkal rendelkező lakás vásárlását javasolja, Vivo Cluj környékén.
A minimális előleg 15%, és eltérő százalékos előleg esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megfelelő árat ajánljunk. Egy parkolóhely ára helyzetétől függően 6000 és 10000 euró között mozog. A lakások félkész vagy kész állapotban kerülnek értékesítésre, az árak az alkalmazott áfakulcs miatt eltérőek.
Ezt követően bemutatjuk a lakások műszaki részleteit, felszereltségét: *Általános szintalapozások és az ellenállási szerkezet vasbeton vázakból, membránokból és födémes szerkezeti falakból készül, megszüntetve ezzel a lakáson belüli csúnya gerendákat; *A terasztető a következőkből áll: 20 cm-es kiváló hőszigetelés és Schluter Ditra 25 membrán vízszigetelő rendszer; *A külső falak 24/25 cm vastag téglából készültek 10 cm-es hőszigeteléssel, 80 cm-es EPS polisztirolból, bazalt ásványgyapotból és Caparol szilikon díszvakolat rendszeréből;* A MACO lakás bejárati ajtói a következők Műszaki adatok: betörésgátló, 34 dB hangszigetelés, vasalatpántok, rozsdamentes acél küszöb és zárórendszer. Külső PVC asztalos műhely 7 szobával, hármas üveggel *Belső lakás padlóburkolat a félkész állapotban – öntött esztrich. Lakás belső falai: BAUMIT gépesített vakolat;* Az erkélyek burkolata csúszásmentes kerámia burkolat, nagyméretű csempével. A korlátok üvegből készültek.*A padlófűtés minden lakáshoz egyedileg rendelhető. A 3 DE DIETRICH kondenzációs kazán padlófűtést és meleg vizet szolgál ki. A mérés lakásonként hőmérővel történik. Programozható vezeték nélküli termosztát; *Schneider/LEGRAND elektromos panelek. Minden elektromos áramkör CYY-F kábellel történik. Az apartmanok video kaputelefon rendszerrel rendelkeznek. Az optikai szál a lakások bejáratáig fel van húzva. A komplexum 1500 négyzetméternyi zöldterülettel és érett növényzettel rendelkező sétányokkal és játszótérrel várja vendégeit. A hulladéklerakó terület és a fogadópont el van temetve.

Ingatlan azonosítója - P44673
Közművek, Belső kialakítás

Általános közművek: Villanyáram, Víz, Gáz, Csatornázás

Fűtésrendszer Padlófűtés

Belső kialakítás Parketta, Járólap, Lemosható fal

Megtekintések száma: 115
Frissítve: 2024-10-15 13:43:43