Ez az ajánlat már nem érhető el.
Személyre szabott ajánlatért lépjen kapcsolatba a Welt Imobiliare képviselőjével, vagy kattintson a gombra hasonló ajánlatokhoz. Lásd a hasonló ajánlatokat

Hasonló ajánlatok

Lakás 2 szobák eladó on Cluj-napoca, Zóna Centru

Cluj-Napoca, Centru

2 szobák • 59 m2 • 1 fürdőszoba • emelet 3/6 • semidecomandat
finisat • mobilat complet

eladási ár

225 000 € 220 000 €

Jellemzők
Ingatlan típusa
Lakás
Szobák száma
2
Konyhák száma
1
Fürdők száma
1
Erkélyek száma
1
Parkoló
nem
Beépített terület
74 m2
Hasznos terület
59 m2
Beosztás
Semidecomandat
Komfort
1
Emelet
3/6
...épített
Tégla
Építési év
2021
Az apartman leírása

A Welt Imobiliare eladásra ajánl egy különleges 2 szobás lakást a Record Park Complexben, Kolozsvár egyik legújabb és legszebb lakóparkjában. A felület 59 hasznos négyzetméter, a válaszfalak pedig lehetővé teszik, hogy a konyha és a nappali elválasztható legyen. A lakás prémium kivitelezésű - háromrétegű Barlinek parketta, Marazzi csempe és csempe, Roca szaniterek, Schuko dupla üvegezésű ablakok, Pinum beltéri ajtók. A képeken látható teljes bútorzattal és gépesítve eladó. A lakáshoz tartozik egy tágas, 12 négyzetméteres (1,80 m széles) erkély a csendes nyári esték eltöltéséhez.

A fűtés az épület központi fűtésével és padlón keresztül történik, a hőkomfort biztosításának költségei alacsonyak. Az épület 15 cm-es bazalt ásványgyapot hőszigetelt.

A pincében a lakáshoz tartozik egy parkoló, melynek ára 20.000 euró.

Számos biztonsági rendszerrel (tűzérzékelés, tűzmegelőzés, füstelvezetés), beléptetés-szabályozás videós kaputelefonon és videó megfigyelő rendszerrel rendelkezik. Az emeletek megközelítése 2 modern Schindler lifttel érhető el. Ugyanakkor az épület udvarán játszótér található, a Malom-csatorna pedig kellemes sétány. A komplexumban található egy kis park és a World Class Rekord sportközpont is. A komplexumban található a Mega Image üzlet, az ízeiről híres étterem és egy elegáns kávézó. Egyéb részletekért vagy megtekintésért forduljon hozzánk bizalommal.

Ingatlan azonosítója - P42896
Közművek, Belső kialakítás

Általános közművek: Villanyáram, Víz, Csatornázás, Kábel TV

Fűtésrendszer Saját hőközpont, Padlófűtés

Klimatizálás Légkondicionált

Belső kialakítás Parketta, Járólap, Csempe, Lemosható fal, Beltéri ajtók

Megtekintések száma: 382
Frissítve: 2024-09-09 14:26:29