Lakás 1 szobák eladó on Cluj-napoca, Zóna Marasti

Cluj-Napoca, Marasti

1 szoba • 31 m2 • 1 fürdőszoba • emelet földszint/4 • decomandat
finisat • mobilat partial

eladási ár alkudható

75 500 €

Jellemzők
Ingatlan típusa
Lakás
Szobák száma
1
Konyhák száma
1
Fürdők száma
1
Parkoló
nem
Beépített terület
41 m2
Hasznos terület
31 m2
Beosztás
Decomandat
Komfort
1
Emelet
földszint/4
...épített
Beton
Építési év
1980
Az apartman leírása

Tiszta levegő, csendes, Expo Transilvania környéke. A Welt Imobiliare egy 1 szobás lakás vásárlásának lehetőségére hívja fel a figyelmet a Marasti kerületben, az Expo Transilvania területén. A lakás alapterülete 31 négyzetméter, nyugati fekvésű. A lakás rekesze különálló, a következőkből áll: - 1 nappali/hálószoba; - tágas hall; - étkezővel bővített konyha; - fürdőszoba Korszerű kivitelezésű, a lakás részben bútorozott és gépesített. A fűtés fűtésről történik, a lakás radiátoros. Parkolásra előfizetéssel van lehetőség a városházán. Az ingatlan a környék jó zöldövezeti részén található, rövid távolságra tömegközlekedési eszközöktől, boltoktól, iskoláktól és egyéb látnivalóktól. Az ingatlan elhelyezkedésének, rekeszességének köszönhetően lakásnak és befektetésnek egyaránt alkalmas.










A Welt Imobiliare örömmel kínál eladásra egy 1 szobás lakást a Manastur kerületben, az Aurel Vlaicu Park területén található épületben. A lakás egy D+D+4 szintes épület földszintjén található, hasznos alapterülete kb.
Készen és részben bútorozottan is eladó, a hőkomfortról saját fűtőmű gondoskodik. Az ingatlanhoz saját parkoló tartozik CF-vel, mely 5000 euróért megvásárolható További részletekért forduljon hozzánk bizalommal!

Ingatlan azonosítója - P44484
Közművek, Belső kialakítás

Általános közművek: Villanyáram, Víz, Gáz, Csatornázás

Fűtésrendszer Távfűtés, Radiátorok

Belső kialakítás Parketta, Járólap, Csempe, Lemosható fal

Megtekintések száma: 446
Frissítve: 2024-10-15 18:07:10