Ez az ajánlat már nem érhető el.
Személyre szabott ajánlatért lépjen kapcsolatba a Welt Imobiliare képviselőjével, vagy kattintson a gombra hasonló ajánlatokhoz. Lásd a hasonló ajánlatokat

Lakás 4 szobák kiadó on Cluj-napoca, Zóna Europa

Cluj-Napoca, Europa

4 szobák • 85 m2 • 1 fürdőszoba • emelet 1/4 • semidecomandat
finisat • mobilat complet

Ár kiadó

1 200 €/hónap 1 000 €/hónap

Jellemzők
Ingatlan típusa
Lakás
Szobák száma
4
Konyhák száma
1
Fürdők száma
1
Teraszok száma
1
Garázsok száma
1
Parkoló
igen
Beépített terület
162 m2
Hasznos terület
85 m2
Beosztás
Semidecomandat
Komfort
1
Emelet
1/4
...épített
Beton
Építési év
2012
Az apartman leírása

A Welt Imobiliare örömmel kínál kiadó egy kiváló 4 szobás lakást Kolozsvár egyik legkeresettebb részén - az Európa negyedben. Ez a 82 négyzetméteres összterületű, megnövelt komfortot és modern dizájnt kínáló apartman ideális családoknak, vagy azoknak, akik csendes, elegáns környezetben szeretnének élni.
A nappali és a konyha nyitott tér stílusban van kialakítva, tágas és világos teret kínálva, tökéletes a pihenéshez és a társasági élethez. A három hálószobát úgy alakították ki, hogy magánéletet és kényelmet biztosítson, mindegyik modern és kellemes kialakítású. A lakásban egy gardrób is található, ahol a ruhák és kiegészítők hatékony tárolására alkalmas hely van. A modern fürdőszoba minden szükséges felszereléssel fel van szerelve az Ön kényelméhez, a több tárolóhelyiség pedig gondoskodik a dolgok rendezettségéről.
Ennek a lakásnak az egyik erőssége a 60 négyzetméteres fedett terasz, egy igazi szabadtéri pihenési oázis, mely tökéletes a családdal, barátokkal való időtöltésre. A lakáshoz tartozik egy mélygarázs is, amely biztosítja járműve biztonságát és kényelmét.
Kiváló helyen, közel minden szükséges kényelmi szolgáltatáshoz - iskolák, óvodák, üzletek, parkok és tömegközlekedés - ez a lakás modern dizájnnal rendelkezik, a közelmúltban felújították, minőségi kivitelezéssel és modern bútorokkal. A nagy ablakok természetes fényt engednek be, meleg és barátságos környezetet teremtve. Ne fogadjon szót, gyere és nézd meg!
A lakás azonnal kiadó. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy egy álomotthonban éljen Kolozsvár egyik legszebb negyedében!
További részletekért forduljon hozzánk bizalommal!

Ingatlan azonosítója - P42586
Közművek, Belső kialakítás

Általános közművek: Villanyáram, Víz, Gáz, Csatornázás

Fűtésrendszer Hőközpont, Radiátorok

Belső kialakítás Parketta, Járólap, Csempe, Lemosható fal, Beltéri ajtók

Felszereltség Gázóra

Megtekintések száma: 758