Lakás 2 szobák kiadó on Cluj-napoca, Zóna Sopor

Cluj-Napoca, Sopor

2 szobák • 48 m2 • 1 fürdőszoba • emelet földszint/7 • semidecomandat
finisat • mobilat lux

Ár kiadó

950 €/hónap

Jellemzők
Ingatlan típusa
Lakás
Szobák száma
2
Konyhák száma
1
Fürdők száma
1
Erkélyek száma
1
Parkoló
nem
Hasznos terület
48 m2
Beosztás
Semidecomandat
Komfort
Marit
Emelet
földszint/7
Az apartman leírása

A Welt Imobiliare egy 2 szobás luxusapartmant ajánl a Mon Jardin Residence-ben, egy exkluzív területen, közel a Iulius bevásárlóközponthoz. Ez a modern és kifinomult lakás újradefiniálja a városi élet színvonalát, kifinomult és stílusos teret kínálva Önnek.
Jellemzők:
-Felület: Használja ki a világos és jól strukturált teret, 49 nm.
-Befejezés: A lakás prémium anyagokkal készült, beleértve a tömörfa parkettát, luxus kerámia burkolatot és modern kiegészítőket.
-Kortárs dizájn: A belső teret a részletekre való odafigyeléssel alakították ki, ötvözve a modern esztétikát a funkcionalitással, kellemes és pihentető környezetet teremtve.
-Teljesen felszerelt konyha: Az egyterű konyha nagy teljesítményű gépekkel van felszerelve, és elegendő helyet biztosít a főzéshez és a társasági élethez.
-Tágas hálószoba: A fő hálószobában kényelmes ágy és bőséges tárolóhely áll rendelkezésre, ideális pihenést biztosítva egy fárasztó nap után.
- saját terasz
- Parkolóhely a mélygarázsban
- JBL audiorendszer
A Mon Jardin Residence területén található apartman egy különleges területen található, közel a Iulius Mall bevásárlóközponthoz, ahol könnyen elérhetők a legjobb vásárlási, étkezési és szórakozási lehetőségek. Sopor környéke modern infrastruktúrájáról és kiváló adottságáról ismert, miközben csendes és kellemes környezetet kínál.

További részletekért és megtekintésért forduljon hozzánk bizalommal.

Ingatlan azonosítója - P44216
Közművek, Belső kialakítás

Általános közművek: Villanyáram, Víz, Gáz, Csatornázás

Klimatizálás Légkondicionált

Megtekintések száma: 51