Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Apartament 3 camere, A Muresanu - Piata Engels, pret fix!

Cluj-Napoca, Andrei Muresanu

3 camere • 81 m2 • 2 bai • etaj 4/4 • decomandat
finisat • mobilat complet

pret vanzare

225.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
102 m2
Suprafata utila
81 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
Marit
Etaj
4/4
Construit cu
Caramida
An constructie
1977
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament decomandat, cu 3 camere, situat in inima cartierului Andrei Muresanu.

Apartamentul este situat la 5 minute de mers pe jos de centru intr-o zona plina de verdeata, cu acces rapid catre punctele de interes major ale orasului si cu posibilitati de parcare. Apartamentul este situat la etajul 4 din 4, avand o suprafata utila de 81 mp + balcon/logie de 4,50 mp si are orientare mixta.

Compartimentarea este decomandata: 1 living cu iesire pe balcon; 1 bucatarie, 1 camara, 1 debara, 2 dormitoare , 2 bai; 2 holuri. La acestea se adauga o boxa proprie aflata la subsol, inclusa in pret. Bucataria si baia mare au geam. Orientarea este mixta: ambele dormitoare sunt orientate spre est, iar livingul si bucataria spre sud.

Apartamentul este bine intretinut: pardoseala cu parchet din lemn masiv in camere, mozaic venetian in bucatarie, marmura in bai; pereti cu vopsea lavabila, ferestre termoizolante cu tamplarie PVC; usi interioare din lemn cu sticla.

Incalzirea se face cu centrala termica proprie + calorifere, instalatie de cupru. Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat.

Recomandam aceasta proprietate pentru locuit datorita zonei, a pozitiei foarte bune in imobil, a suprafetei generoase si a compartimentarii optime. Pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID Proprietate - P39437
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie, Marmura), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Alte spatii utile (Boxa la subsol, Debara), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor caldura, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Videointerfon), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, TV)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1193
Actualizat: 2024-02-21 16:25:07