De vanzare apartament modern cu terasa si panorama superba

Cluj-Napoca, Marasti

2 camere • 44 m2 • 1 baie • etaj 3/3 • semidecomandat
finisat • mobilat complet

pret vanzare

155.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar terase
1
Parcare
da
Supr. construita
55 m2
Suprafata utila
44 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
3/3
Construit cu
Caramida
An constructie
2020
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unei proprietati situata in municipiul Cluj Napoca. Apartamentul este situat intr-un imobil nou finalizat in anul 2022. Blocul are curte interioara comuna, gradina privata tip parculet, cu loc de joaca pentru copii. Intrarea in complex este securizata cu bariera si corpuri de iluminat pentru siguranta locatarilor.

Apartamentul are 2 camere semidecomandat, avand o suprafata utila de 44 mp plus terasa exterioara in suprafata de 38 mp. Terasa ofera o priveliste impresionanta, ideala pentru momentele de relaxare si socializare, atat la asfintit, cat si pe timpul zilei. Bucataria este complet utilata, cu electrocasnice de ultima generatie, si dispune de un design modern. Dormitorul este amenajat intr-un stil minimalist, oferind un spatiu relaxant, aerisit si confortabil.

Acesta se afla la etajul 3 al unui imobil cu 3 etaje + mansarda. Se vinde complet mobilat si utilat, iar incalzirea se face cu centrala termica individuala.
Locuinta se vinde impreuna cu un loc de parcare subteran in valoare de 10.000 euro, amplasat langa lift. In proximitate sunt Leroy Merlin, Kaufland, Lidl, iar statiile de transport public se afla la o distanta de 2 minute de mers pe jos.

Contactati-ne pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare.

ID Proprietate - P43126
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Usa intrare (Metal)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon, Lift, Curte comuna, Gradina)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Lidl Kaufland Leroy Merlin

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 277
Actualizat: 2024-09-06 15:47:27