Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Apartament cu terasa la cheie, Grigorescu

Cluj-Napoca, Grigorescu

2 camere • 68 m2 • 1 baie • etaj 6 • semidecomandat

pret vanzare negociabil

220.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar terase
1
Parcare
da
Supr. construita
140 m2
Suprafata utila
68 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
Marit
Etaj
6
Construit cu
Caramida
An constructie
2008
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate avand suprafata utila de 68 mp la nivelul 6 al unui imobil cu 10 niveluri. Acesta se afla in cartierul Grigorescu, in zona strazii Donath, cu aces facil la spatii veri, banci, magazine si alte puncte de interes ale zonei. Apartamentul se vinde mobilat si utilat fiind compartimentat astfel: bucatarie de tip open-space cu livingul, dormitor, dressing, baie si o debara, avand acces din ambele camere la o terasa de 50 mp, cu expunere sudica, si cu o priveliste de vis. Ansamblul este unul aparte, avand propria piscina si propria sala de fitnes, unde au acces doar locuitorii imobilului Pentru confortul dumneavostra, apartamentul dispune si de un loc de parcare inclus in pret. Daca v-am starnit interesul cu aceasta proprietate, va rugam sa ne contactati cu incredere! Echipa Welt Imobiliare.

ID Proprietate - P40742
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Telefon

Sistem de incalzire Centrala termica, Incalzire in pardoseala

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Celulare)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa, Debara), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal

Numar vizualizari: 362
Actualizat: 2024-05-27 17:29:23